Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Eficiență / Profesionalism / Calitate

Image Alt

Despre noi

  /  Despre noi

DORIDONIS PRODCOM SRL este producator și importator de flanse plate pentru sudura, flanse libere, flanse oarbe, flanse libere zincate pentru tevi PEHD, flanse cu gat pentru sudura, flanse plate cu filet interior, flanse reduse cu prezoane, flanse atipice. De asemenea, producem sorburi simple, sorburi cu clapeta de retinere (DN50-DN600).

Pentru a ne spori eficienta, venim in intampinarea dumneavoastra cu produse noi, cum ar fi: coturi, teuri, reductii, capace bombate, mufe, stuturi filetate, garnituri din clingherit ( marsit ), garnituri din cauciuc si organe de asamblare.

O echipa de profesionisti preocupata permanent de calitatea produselor, promptitudinea livrarilor si care va ofera suport tehnic pentru solutionarea proiectelor dumneavoastra.

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul productiei de flanse, am reusit sa ne remarcam pe piata interna cat si pe piata externa fiind producatori pentru firme din Elvetia, Franta, Austria, Spania, Germania.

Fabricarea produselor de calitate conform normelor EN, STAS, UNI, DIN, ANSI. Produsele sunt livrate cu declaratie de conformitate, certificat de garantie si certificat 3.1. Certificare ISO9001 si agrement tehnic.

Clientii nostri beneficiaza de:

preturi de producator

• facilitati la plata

• transport inclus, dupa caz

• asistenta tehnica de specialitate

• calitate conform standardelor europene

• posibilitate de retur.

You don't have permission to register